ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ПОЛЬОВИХ ХОЛОДИЛЬНИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ПОТРЕБ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬК
DOI:
https://doi.org/10.33405/2409-7470/2022/1/39/263371Ключові слова:
забезпечення, продукти харчування, польові умови, холодильні установки, ризик, зберігання, перевезенняАнотація
У статті розроблено основи методики техніко-економічного обґрунтування доцільності створення та використання польових холодильних установок з метою удосконалення продовольчого забезпечення військ (сил), що виконують завдання за призначенням у відриві від пунктів постійної дислокації.
Посилання
Результати ранжирування факторів, що впливають на склад та чисельність угруповань Національної гвардії України, які створюються для виконання завдань забезпечення громадської безпеки / Адамчук М. М. Бабков Ю. П., Колянда В. В., Кучерина С. Є. Честь і закон. 2015. № 2. С. 35–41.
Методичний підхід до вдосконалення системи логістики на основі управління ризиками логістичного забезпечення / Альбощій О. В., Каплун С. О., Павленко С. О. Честь і закон. 2019. № 2 (69). С. 63–68.
Перспективні способи зберігання швидкопсувної продукції під час організації продовольчого забезпечення військових підрозділів у польових умовах / С. О. Каплун та ін. Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України. Харків. № 2 (38). 2021. С. 75–81.
Кубецький Я. Модель процесу оперативного підвезення матеріальних засобів прикордонним підрозділам швидкого реагування в умовах їх автономності. Збірник наукових праць Національної академії Державної прикордонної служби України. Військові та технічні науки. Хмельницький, 2018. № 3 (81). С. 96–108.
Про затвердження Інструкції з організації розміщення, харчування, водопостачання, банно-прального обслуговування особового складу Національної гвардії України в польових умовах : наказ командувача НГУ від 05.08.2016. № 499.
Системная методология планирования развития, предпроектных исследований и внешнего проектирования вооружения и военной техники : монография / Демидов Б. А., Луханин М. И., Величко А. Ф., Науменко М. В.; под ред. Б. А. Демидова. Київ : Стилос. 2011. 464 с.
Товма Л. Ф., Трунін О. В. Вдосконалення функціонування складського господарства продовольчої служби військової частини. Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил. Харків, 2014. № 1 (38). С. 41–44.
Товма Л. Ф. Методика моніторингу кризових явищ тилового забезпечення військових частин Національної гвардії України. Ефективна економіка. 2021. № 2. URL: http//www/.economy.nayka.com.ua (дата звернення: 20.01.2022).
Товма Л. Ф., Науменко М. О., Павленко С. О. Методика оцінювання результатів упровадження інноваційних технологій у логістичні процеси підрозділів Національної гвардії України. Честь і закон. 2019. № 1 (68). С. 57–64.