ПРИНЦИП ПОБУДОВИ ПЕРСПЕКТИВНОГО АКСЕЛЕРОМЕТРА ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ВІДКОЧУВАННЯ СТВОЛА - Kriukov О. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті викладено принцип побудови акселерометра на базі газогідродинамічного датчика для вимірювання параметрів відкочування ствола. Отримано статичні характеристики датчика, проведено порівняльний аналіз його інформативних параметрів, наведено кількісну оцінку чутливості датчика