ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ МАТЕРІАЛУ КИДАЛЬНОГО ЕЛЕМЕНТА НА ХАРАКТЕРИСТИКИ РИКОШЕТУ - Bіlenko О. І.; Kyrychenko О. О.; Pavlov, D. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Встановлено, що механічні властивості матеріалу поражаючого елемента впливають на величину умовного коефіцієнта відновлення та залишкову кінетичну енергію після відбиття від перешкоди. Отримано залежності залишкової швидкості поражаючого елемента та умовного коефіцієнта відновлення від швидкості зустрічі зі сталевою перешкодою для декількох матеріалів, з яких можна виготовляти кулі