КОМПЛЕКСНА МОДЕЛЬ ПРОГНОЗУВАННЯ ТА ЗАБЕЗПЕЧННЯ ЛІКВІДАЦІЇ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ У СИСТЕМІ МОНІТОРИНГУ НЕБЕЗПЕЧНИХ ПОДІЙ - Ivanets, G. V.; Pospelov, B. B.; Horielyshev, S. A. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті запропонована комплексна модель прогнозування та забезпечення ліквідації надзвичайних ситуацій з урахуванням потенційних регіональних ризиків загроз, визначено її місце у системі моніторингу, прогнозування, попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій.