АНАЛІЗ МОЖЛИВОСТЕЙ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ В ІНТЕРЕСАХ ПОБУДОВИ АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ ОБЛІКУ МАЙНА ЗВ’ЯЗКУ В ЧАСТИНАХ ТА ПІДРОЗДІЛАХ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Florin О. P.; Voronin О. І. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Проведено аналіз можливостей існуючих автоматизованих систем обліку матеріальних засобів та доцільності їх використання для побудови автоматизованої системи обліку майна зв’язку в частинах і підрозділах Національної гвардії України. Запропоновано підходи до розроблення системи обліку майна зв’язку.