ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УМОВ ФОРМОУТВОРЕННЯ ПОВЕРХОНЬ РОБОЧИХ КОЛІС ГАЗОТУРБІННИХ ДВИГУНІВ - Lytovchenko P. І.; Salo V. А.; Nechiporenko V. М.; Ivanova, L. P. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Наведено результати аналізу умов формоутворення поверхонь газового каналу робочих коліс газотурбінних двигунів і створення на цій основі методики розрахунку параметрів корекції траєкторії ріжучого інструмента при обробці на верстаті з ЧПК.