МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ ДОВГОВІЧНОСТІ РОБОТИ ВІБРАЦІЙНОГО ПРИСТРОЮ ШЛЯХОМ УСУНЕННЯ РЕЗОНАНСНОГО БИТТЯ ПІД ЧАС ПУСКУ - Rakivnenko, V. P.; Kirichenko О. М.; Grebenik L. А.; Ivanova, L. P. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Стаття є описом винаходу щодо удосконалення конструкції вертикальної безрезонансної віброустановки з виробництва бетонних труб великого діаметра, у склад якої входить роторний гідравлічний дебаланс, який відрізняється тим, що з метою усунення резонансного биття під час пуску вібрація устаткування починається після набору максимальної кількості обертів.