УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ТРАНСПОРТНО-ЕКОЛОГІЧНОГО МОНІТОРИНГУ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Shasha І. К.; Gonchar R. О.; Temnikov V. О. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті розглянуто шляхи вирішення актуальної проблеми зниження забруднення навколишнього середовища відпрацьованими газами автотранспортних засобів частин та підрозділів Національної гвардії України. Обґрунтовано необхідність створення системи моніторингу транспортної мережі.