СИСТЕМА МОНІТОРИНГУ СЛУЖБОВО-БОЙОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДРОЗДІЛІВ СИЛ ОХОРОНИ ПРАВОПОРЯДКУ - Kozlov, V. Ye.; Kozlov, Yu. V.; Novikova О. О. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто підхід до вирішення завдання побудови системи моніторингу службово-бойової діяльності підрозділів сил охорони правопорядку на базі сучасних інформаційних технологій.