ПРОГНОЗУВАННЯ ВИХОДУ АВТОБРОНЕТАНКОВОЇ ТЕХНІКИ З ЛАДУ З ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ПРИЧИН - Kovtun А. V.; Kudimov S. А.; Tsebriuk І. V.; Marenko H. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто поняття надійності автобронетанкової техніки. Запропоновано як показник надійності військової техніки використовувати комплексний показник надійності – коефіцієнт оперативної готовності. Наведено вираз для визначення втрат машин з експлуатаційних причин за період проведення спеціальної операції.