ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ АВТОМОБІЛЯ - Kondratenko О. P.; Melnikov S. М.; Orel О. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Представлені результати огляду і аналізу характеристик та особливостей застосування підвищеної напруги в системі електропостачання автомобіля.