ВПЛИВ НЕСИМЕТРИЧНОСТІ РОЗТАШУВАННЯ ВАНТАЖУ В КУЗОВІ НА ЧАСТОТУ ВЛАСНИХ КОЛИВАНЬ АВТОМОБІЛЯ В ПЛОЩИНІ ДОРОГИ - Glushchenko, V. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Оцінено вплив зміщення центра мас відносно поздовжньої осі на частоту власних коливань автомобіля в площині дороги. Отримано аналітичні вирази, що дозволяють визначити частоту власних (вільних) коливань автомобіля в площині дороги за наявності бокового зміщення його центра мас відносно поздовжньої осі симетрії.