ВПЛИВ КОЛИВАНЬ НАПРЯМНИХ КОЛЕС АВТОМОБІЛЯ У ГОРИЗОНТАЛЬНІЙ ПЛОЩИНІ НА ВИТРАТИ ЕНЕРГІЇ ДВИГУНА - Mazin, O. S. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Наведено аналіз наукових досліджень впливу коливань напрямних коліс автомобіля на його динаміку. Дано методи визначення додаткових витрат потужності двигуна на рух автомобіля при коливаннях напрямних коліс.