ВИЗНАЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНОЇ ШВИДКОСТІ РУХУ ВІЙСЬКОВИХ АВТОМОБІЛЬНИХ КОЛОН ПРИ ПОДОЛАННІ НЕБЕЗПЕЧНОЇ ДІЛЯНКИ ДОРОГИ - Podrigalo М. А.; Hlushchenko, V. V.; Kaidalov R. О. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті запропонований спосіб визначення раціональної швидкості руху автомобільних колон та дистанції між автомобілями під час руху частин та підрозділів Національної гвардії України через небезпечні ділянки доріг в зоні проведення антитерористичної операції.