КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД ДО ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ НА ЗАСТОСУВАННЯ УГРУПОВАНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Babkov, Yu. P.; Gorelyshev S. А.; Poberezhnyi А. А. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто приклад комплексного використання розроблених програмних засобів як елементів інформаційно-аналітичної системи підтримки прийняття рішень у процесі планування сил та оперативного застосування угруповань Національної гвардії України. Обґрунтована необхідність використання інформаційно-аналітичної системи для підвищення оперативності та достовірності розробки варіантів рішень на оперативне застосування угруповань Національної гвардії України.