РЕГУЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ПОДАЧІ ГАЗУ ПЕРЕПУСКНИМ КЛАПАНОМ РЕДУКТОРА НИЗЬКОГО ТИСКУ СИСТЕМИ ПАЛИВОПОДАЧІ ТРАНСПОРТНОГО ДВИГУНА - Manoilo V. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Запропоновано математичну модель процесу подачі газу шляхом змінення висоти підйому перепускного клапана редуктора низького тиску, встановленого у системі паливоподачі транспортного двигуна.