ВИЗНАЧЕННЯ ПОТРЕБ УГРУПОВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ В ЗАХОДАХ ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Temnikov V. О.; Gonchar R. О.; Marenko G. М.; Klishin V. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто варіант визначення обсягу потреб у заходах технічного забезпечення угруповання Національної гвардії України залежно від умов технічної обстановки. Зроблено висновок стосовно достатності існуючої системи технічного забезпечення військ для створення на її основі системи технічного забезпечення дій угруповання Національної гвардії України під час виконання заходів у районі антитерористичної операції.