МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ СКЛАДУ ФАХІВЦІВ З ВІДНОВЛЕННЯ ОЗБРОЄННЯ І ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ - Morozov О. О. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Пропонується методика визначення складу фахівців з відновлення озброєння і військової техніки з урахуванням прийнятих стратегій їх відновлення. Для подолання обмежень, що накладаються на рішення такої задачі, алгоритм її розв’язування представляється як послідовність рішення двох підзадач.