ВИЗНАЧЕННЯ СКЛАДУ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗНЕОСОБЛЕНОГО РЕМОНТУ АВТОБРОНЕТАНКОВОЇ ТЕХНІКИ - Morozov О. О. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Пропонується методика визначення мінімального складу обладнання для поточного та середнього ремонтів автобронетанкової техніки у випадку знеособленого методу ремонту.