РОЗРОБЛЕННЯ УДОСКОНАЛЕНИХ АЛГОРИТМІВ ОПТИМАЛЬНОГО ВИЯВЛЕННЯ В ОПТИКО-ЕЛЕКТРОННИХ СИСТЕМАХ СПОСТЕРЕЖЕННЯ ОХОРОНИ КОРДОНУ - Prokopenko, Ye. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Проведено дослідження ефективності оптичних засобів спостереження в підсистемі відеоспостереження інформаційно-телекомунікаційної системи “Гарт-1” та розроблено удосконалений алгоритм оптимального виявлення об’єктів у оптико-електронних системах спостереження охорони державного кордону.