СТРУКТУРНО-ТОПОЛОГІЧНИЙ СИНТЕЗ СИСТЕМ ПОСТАЧАННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНИМИ ЗАСОБАМИ ВІЙСЬКОВИХ ФОРМУВАНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Morozov О. О.; Morozova, L. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто особливості синтезу систем постачання матеріально-технічними засобами як територіально розподілених систем складів. Сформульована постановка задачі та запропонований метод її розв’язування.