ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ У НАВЧАННІ І ДЛЯ ДІАГНОСТУВАННЯ АВТОМОБІЛЬНОЇ ТЕХНІКИ - Mazanov, V. H.; Romaniuk V. А.; Tyshkevych, Yu. Yu. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Доповнена реальність (Augmented Reality, AR) – одна з найефектніших IT технологій, яка пропонує новий підхід до навчання й пізнання, зв’язуючи об’єкти реального середовища із цифровими даними. Особливо виграшний вигляд вона має на мобільних пристроях. Запропоновано варіант використання AR технології для навчання й діагностики системи запалювання автомобіля.