ОРГАНІЗАЦІЯ ЗАХИСТУ КАНАЛІВ РАДІОЗВ’ЯЗКУ ПІДРОЗДІЛІВ ОХОРОНИ ПРАВОПОРЯДКУ УКРАЇНИ - Belokurskyi, Yu. P.; Iokhov О. Yu.; Kozlov, V. Ye.; Shcherbyna О. О. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто питання організації захисту інформації, що циркулює в контурі управління підрозділу охорони правопорядку України, за принципом розумної достатності.