МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ПОТУЖНОСТІ ДВИГУНА І ККД ТРАНСМІСІЇ АВТОМОБІЛЯ ПРИ ВИМІРЮВАННІ КУТОВИЙ ШВИДКОСТІ НА БУДЬ-ЯКОМУ ВАЛУ ТРАНСМІСІЇ - Polyansky, O. S.; Podrigalo N. М.; Topchiy, R. I. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Запропоновано метод, заснований на методі парціальних прискорень, що дозволяє виробляти діагностику технічного стану моторно-трансмісійних установок автомобілів шляхом вимірювання кутової швидкості будь-якого валу трансмісії.