ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ПАРАМЕТРІВ СТІЙКОСТІ ТА ДИНАМІЧНОСТІ АВТОМОБІЛЬНИХ ЦИСТЕРН У ДОРОЖНІХ УМОВАХ - Hlushchenko, V. V.; Podrihalo М. А.; Кlets D. М.; Dubinin Ye. О.; Abramov, D. V.; Serhienko О. Yu. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Викладено порядок проведення та результати експериментальних досліджень параметрів руху автомобільних цистерн у дорожніх умовах з використанням мобільного реєстраційно-вимірювального комплексу. Визначено статистичний розподіл значень прискорень автомобільних цистерн, також отримано усереднений нормальний закон зміни кутових прискорень.