ЖИВУЧІСТЬ АВТОМАТИЧНОЇ СТРІЛЕЦЬКОЇ ЗБРОЇ В УМОВАХ ВИКОРИСТАННЯ БОЄПРИПАСІВ ПІСЛЯГАРАНТІЙНИХ ТЕРМІНІВ ЕКСПЛУАТАЦІЇ - Mulenko О. О.; Baulin, D. S. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті представлені результати експериментального дослідження і оцінювання живучості стволів та елементів автоматики 5,45 мм автоматів Калашникова АК-74 при використанні боєприпасів із зміненими геронтологічними властивостями.