ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ЗАВДАННЯ БІОЛОГІЧНОЇ РОЗВІДКИ ПІДРОЗДІЛІВ ВІЙСЬК РХБ ЗАХИСТУ ПРИ БІОЛОГІЧНОМУ ЗАРАЖЕННІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Grek А. М.; Cherniavskyi О. Yu.; Galak О. V.; Karakurkchi, H. V.; Matykin О. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Аналітичний огляд присвячений розгляду питання біологічної загрози, яка існує в світі, основним джерелам біологічної небезпеки та методам індикації патогенного зараження. Наведена порівняльна характеристика приладів біологічної розвідки та основні підходи, які можуть бути використані у їх модернізації.