НАБЛИЖЕНІ РІШЕННЯ ЛІНІЙНИХ ДИФЕРЕНЦІЙНИХ РІВНЯНЬ З ЗМІННИМИ КОЕФІЦІЄНТАМИ СТОСОВНО ДО ЗАДАЧ БУДІВЕЛЬНОЇ МЕХАНІКИ - Sokolovskyi S. А.; Kirichenko, O. M.; Rakivnenko, V. P.; Grebenik L. А. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
В роботі розглядається методика побудови послідовних наближень рішення лінійних диференціальних рівнянь зі змінними коефіцієнтами, які за допомогою інтегральних перетворень Лапласа і основних теорем операційного числення зводяться до інтегро-диференціальних рівнянь Вольтерра.