ДОСЛІДЖЕННЯ НАТИСКНОГО ДИСКА ЗЧЕПЛЕННЯ АВТОМОБІЛЯ - Serghienko М. E.; Serghienko А. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Досліджено зміни геометричних параметрів варіантів конструкції натискного диска під дією розподіленого навантаження і нагріванні до заданої температури поверхні тертя.