ЗАСТОСУВАННЯ ЧИСЛОВИХ ПОСЛІДОВНОСТЕЙ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПРИПУЩЕННЯ МАТЕМАТИЧНОЇ ІНДУКЦІЇ - Sidorenko І. І. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто метод отримання припущення індукції на основі властивостей числових послідовностей.