НАУКОВО-МЕТОДИЧНЕ СУПРОВОДЖЕННЯ СТВОРЕННЯ СИСТЕМ ФІЗИЧНОГО ЗАХИСТУ ОБ’ЄКТІВ ОХОРОНИ - Maiboroda І. М.; Vlasov К. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто один із варіантів науково-методичного супроводження створення системи фізичного захисту потенційно небезпечних та особливо важливих державних об’єктів.