ДОСЛІДЖЕННЯ ПОВЗУЧОСТІ ТА РУЙНУВАННЯ ПЛАСКИХ ДНИЩ ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНИХ ТЕПЛООБМІННИКІВ - Sklepus О. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Проведено комп’ютерне дослідження пласких сталевих днищ, приварених до оболонкової камери теплообмінника. За розрахунками параметра пошкоджуваності визначено ресурс роботи днищ.