РОЗРАХУНОК ПАРАМЕТРІВ РАЦІОНАЛЬНОГО РОЗТАШУВАННЯ ШКІВІВ БАГАТОШКІВНОЇ ПАСОВОЇ ПЕРЕДАЧІ - Litovchenko P. І. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто проблему раціонального розташування шківів багатошківних клинопасових передач, яке забезпечує підвищення їх експлуатаційних характеристик. Запропоновано методику оцінювання підвищення експлуатаційних характеристик передачі за рахунок раціонального розташування її шківів.