КВАЗІСТАТИЧНИЙ ТА ДИНАМІЧНИЙ ПІДХОДИ ДО РОЗРАХУНКУ ПАРАМЕТРІВ МІЦНОСТІ КОЛІНЧАСТИХ ВАЛІВ - Tarsis, J. L.; Tarsis К. J. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Порівнюються результати застосування квазістатичного та динамічного підходів до розрахунку параметрів міцності колінчастого вала на основі проблемно-орієнтованого пакета прикладних програм, доповненого програмою визначення власних частот зв’язаних коливань.