ЗНИЖЕННЯ ПОМІТНОСТІ БРОНЕОБ’ЄКТІВ У ІНФРАЧЕРВОНОМУ ДІАПАЗОНІ - Stakhovskyi О. V.; Horiunov, V. I.; Afanasyev, V. V.; Sinko, O. H. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті наведені результати експериментального термографічного дослідження температурного стану зовнішніх елементів бронеоб’єкта, що виникає під дією сонячного випромінювання; визначено вплив теплового екрана на температурний фон силової установки бронеоб’єкта; здійснено термографію відпрацьованих газів бронеоб’єкта у діапазоні інфрачервоного спектра випромінювання (8÷14 мкм).