АНАЛІЗ ВІДПОВІДНОСТІ СИСТЕМИ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОВЕДЕННЯ СПЕЦІАЛЬНОЇ ОПЕРАЦІЇ З ПРИПИНЕННЯ МАСОВИХ ЗАВОРУШЕНЬ СУЧАСНИМ ВИМОГАМ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ВДОСКОНАЛЕННЯ - Drobakha H. А.; Muzichuk, V. A.; Klishin, V. M.; Rozanova, L. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Наведені недоліки діючої системи інформаційно-аналітичного забезпечення проведення спеціальної операції з припинення масових заворушень та виникаючі при цьому протиріччя. Запропоновані шляхи вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення процесів управління внутрішніми військами під час підготовки та в ході операції.