ПІДХІД ДО ВИЗНАЧЕННЯ ДОСТАТНЬОЇ ШТАТНОЇ ЧИСЕЛЬНОСТІ ОСОБОВОГО СКЛАДУ СПЕЦІАЛЬНИХ МОТОРИЗОВАНИХ ВІЙСЬКОВИХ ЧАСТИН МІЛІЦІЇ - Poltorak S. Т. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто підхід до визначення достатньої штатної чисельності особового складу спеціальних моторизованих військових частин міліції внутрішніх військ МВС України, яка забезпечуватиме виконання всього обсягу служби з охорони громадського порядку за умови додержання встановленого нормативно-правовою базою України рівня службового навантаження військовослужбовців.