ПРАКТИЧНЕ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВІДБОРУ КАДРІВ - Poltorak S. Т. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто приклад практичного застосування інформаційно-аналітичної технології професійного відбору кадрів для комплектування підрозділів внутрішніх військ МВС України.