УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ НОРМУВАННЯ ВИТРАТ ПАЛЬНОГО У ВНУТРІШНІХ ВІЙСЬКАХ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ СЛУЖБОВО-БОЙОВИХ ЗАВДАНЬ - Kaidalov R. О.; Martseniak, O. P. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто шляхи удосконалення системи нормування витрат пального автомобільним транспортом. Наведено пропозиції щодо внесення змін і доповнень до системи нормування експлуатаційних витрат пального, запропоновано нову інформаційну систему регулювання витрат пального машинами з використанням спеціальних технічних засобів і сучасних комп’ютерних технологій та урахуванням резервів раціонального використання пального у певних експлуатаційних умовах.