ОБҐРУНТУВАННЯ ПОТРЕБИ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ ТА ВІЙСЬКОВИХ ФОРМУВАНЬ У КІНЕТИЧНІЙ ЗБРОЇ НЕСМЕРТЕЛЬНОЇ ДІЇ - Pashchenko, V. V.; Chernichenko Yu. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Обґрунтована потреба правоохоронних органів та військових формувань у кінетичній зброї несмертельної дії, висвітлено невідповідність систем озброєння правоохоронних органів та військових формувань України вимогам практики та недосконалість науково-методичного обґрунтування тактико-технічних вимог до кінетичної зброї несмертельної дії.