МОЖЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ГІБРИДНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ УСТАНОВКИ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ЕЛЕКТРИЧНОЇ МАШИНИ СПЕЦІАЛЬНОГО ТИПУ - Kondratenko О. P. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Визначаються шляхи реалізації гібридної установки паралельного типу для транспортного засобу з застосуванням електричних машин спеціальної конструкції.