КОМПЛЕКСНА ПРОБЛЕМА ПОШУКУ І ВИЯВЛЕННЯ НАЗЕМНИХ ЦІЛЕЙ ДЛЯ ЇХ УРАЖЕННЯ ОЗБРОЄННЯМ, ВСТАНОВЛЕНИМ НА ОБ’ЄКТАХ БРОНЕТЕХНІКИ - Anipko О. B.; Birukov, I. Yu.; Bysak, Yu. M. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті розглядається комплексна проблема своєчасного пошуку та виявлення наземних цілей на полі бою для їх ураження озброєнням, встановленим на об’єктах бронетехніки.