ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАСОБУ ВИМІРЮВАННЯ ТИСКУ В КАНАЛАХ СТВОЛІВ СТРІЛЕЦЬКОЇ ЗБРОЇ - Krukov О. М.; Tyshko, S. O.; Aleksandrov, O. A. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розроблено конструкцію та виготовлено діючий макет засобу вимірювання миттєвих значень тиску в каналах стволів стрілецької зброї. Запропоновано математичні моделі датчика тиску та його динамічної похибки. Практично підтверджено працездатність елементів конструкції засобу вимірювання, а також його безпечність при виконанні вимірювань.