ВСТАНОВЛЕННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ОСНОВНИХ КРИТЕРІЇВ ОЦІНЮВАННЯ УМОВ РОБОТИ АВТОМОБІЛІВ ВНУТРІШНІХ ВІЙСЬК МВС УКРАЇНИ - Topchiy R. І. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто питання, пов’язане з визначенням взаємозв’язків між основними критеріями оцінювання умов роботи автомобілів: швидкістю руху, сумарним опором дороги, передаточним числом коробки передач та їх вираженням у вигляді достатньо простих та точних аналітичних залежностей.