СПОСІБ КОНТРОЛЮ МЕТРОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ВИМІРЮВАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ ТОПОГЕОДЕЗИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РУХОМИХ ОБ’ЄКТІВ ВНУТРІШНІХ ВІЙСЬК - Krukov О. М.; Tyshko, S. O.; Kostenko, O. I.; Afanasyev, V. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Проаналізовано відомі способи контролю метрологічних характеристик вимірювальних систем, що використовують супутникову навігаційну інформацію та застосовуються для визначення координат рухомих об’єктів. Запропоновано спосіб оперативного оцінювання похибки вимірювальної системи, який базується на використанні опосередкованих методів вимірювання та може бути застосований при реалізації контролю в польових умовах.