ОБҐРУНТУВАННЯ НЕОБХІДНОСТІ ВДОСКОНАЛЕННЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО АПАРАТУ ФОРМУВАННЯ ВИМОГ ДО ЕНЕРГЕТИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПОРАЖАЮЧОГО ЕЛЕМЕНТА КІНЕТИЧНОЇ ЗБРОЇ НЕСМЕРТЕЛЬНОЇ ДІЇ - Радіонов, Геннадій; Марченко, Володимир; Гриняк, Володимир (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
Розглянуто науково-методичний апарат прогнозування ушкоджень біологічних об’єктів кінетичною зброєю несмертельної дії. Наведено аналіз відомих напрацювань в області термінальної балістики. Обґрунтовано необхідність вдосконалення науково-методичного апарату прогнозування ушкоджень біологічних об’єктів при застосуванні кінетичної зброї несмертельної дії з метою підвищення адекватності отриманих моделей.