МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ ПРИСТОСОВАНОСТІ ВАНТАЖНИХ АВТОМОБІЛІВ ВІЙСЬКОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДО ВИКОНАННЯ ЗАВДАНЬ У СКЛАДІ ПІДРОЗДІЛІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Страшний, Ігор; Маренко, Геннадій; Бондар, Євгеній (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
На основі кореляційного аналізу та методу експертних оцінок розроблена методика визначення рівня пристосованості вантажних автомобілів військового призначення до виконання завдань у складі військових підрозділів. Проведено ранжування вибраних для дослідження автомобілів за рівнем пристосованості.