УДОСКОНАЛЕННЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО АПАРАТУ ЩОДО ОБҐРУНТУВАННЯ ПОТРЕБИ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕНОСТІ ПІДРОЗДІЛІВ МАЙНОМ КВАРТИРНО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ В ХОДІ ПІДГОТОВКИ ДО ВЕДЕННЯ БОЙОВИХ ДІЙ - Дерев’янко, Максим (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
Обґрунтована актуальність визначення показника ефективності проведення заходів із забезпечення майном квартирно-експлуатаційної служби підрозділів та визначення впливу на нього окремих властивостей. Як такий показник пропонується використовувати коефіцієнт ефективності проведення заходів квартирно-експлуатаційного забезпечення. Наведено вирази для визначення ефективності виконання заходів квартирно-експлуатаційного забезпечення військової частини (підрозділу).