УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ АВТОМОБІЛІВ ІНОЗЕМНОГО ВИРОБНИЦТВА У ВІЙСЬКОВИХ ЧАСТИНАХ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Буряк, Петро; Цебрюк, Іван; Буряк, Євген (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
У статті пропонується адаптувати види та періодичність ТО машин іноземного виробництва до існуючої системи ТО в НГУ шляхом організації планово-попереджувальної системи індивідуального ТО автомобілів НГУ, для чого в кожній військовій частині необхідно розробляти річний та місячний плани індивідуального ТО автомобілів військової частини за наведеними формами.