ОБҐРУНТУВАННЯ РЕКОМЕНДАЦІЙ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ ВИКОРИСТАННЯ АВТОМОБІЛЬНОЇ ТЕХНІКИ У ПІДРОЗДІЛАХ, ВІЙСЬКОВИХ ЧАСТИНАХ І З’ЄДНАННЯХ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Корнєв, Олександр; Семенченко, Сергій; Бондар, Євгеній (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
У статті запропоновано використовувати показник, що дозволяє оцінити рівень ефективності застосування автомобільної техніки для умов мирного часу (за відсутності протидії противника та використання автомобільної техніки згідно з рiчним планом експлуатаціїiї та ремонту машин військової частини). Визначено вплив на ефективність здійснення перевезень окремих показників. Намічені шляхи забезпечення заданого рівня ефективності використання автомобільної техніки Національної гвардії України. Надані пропозиції з удосконалення структури зведеної вiдомості роботи машин.